Praktisch

De eerste stap en dan?
We starten met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek verloopt telefonisch (of via Teams of zoom). Is er een klik en besluiten we samen verder te gaan dan spreken we de eerste wandelcoachsessie af. De duur is 1,5 uur. Er zijn ook hulpvragen die meerdere sessies nodig hebben. In de praktijk blijkt dat drie á vier wandelcoachsessies van  1,5 uur voldoende zijn. Het traject wordt op maat samen besproken en gemaakt.

PARTICULIER TARIEF
Individuele coaching vanaf 18 jaar en ouder
Een coachsessie van een 1,5 uur kost €85,-. Deze prijs is inclusief 21 % BTW.
Vraag naar de mogelijkheden als je geen vervoer hebt. Is het natuurgebied maximaal vijftien minuten (met de auto) verwijderd van mijn woonplaats dan zijn er geen extra vervoerskosten. Daarbuiten reken ik €0,25 per km.
Werkgevers vergoeden coaching regelmatig vanuit arbeidsvoorwaarden, loopbaan- of opleidingsbudget. Het is vaak lonend te informeren naar de mogelijkheden van dergelijke vergoedingen.

Locaties en tijdig wijzigen van een afspraak
Indien een afspraak niet door kan gaan dit graag 24uur van te voren melden anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. In principe kan een outdoor-afspraak onder alle weersomstandigheden doorgaan, elk seizoen heeft z’n charme en is geschikt voor een wandeling. Bij extreem slecht weer maken we een andere afspraak.

Kledingadvies
Kleed je naar de weersomstandigheden en doe lekker stevige schoenen aan. Een lange broek en lange mouwen zijn altijd het beste in de natuur. We bespreken waar de wandelingen in de natuur plaatsvinden in de buurt van jouw huis, werk, school.

ZAKELIJK TARIEF
Groepsbegeleiding en Teambuilding
Groepsbegeleiding en Teambuilding in de natuur door middel van een workshop van drie uur of een dag ontwikkel ik op maat naar u wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. De kosten voor coaching zijn voor ondernemers als bedrijfskosten (volledig) aftrekbaar van de belasting.

Locaties en tijdig wijzigen van een afspraak
Indien een afspraak niet door kan gaan, dit graag 24 uur van te voren melden anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. In principe kan een outdoor-afspraak onder alle weersomstandigheden doorgaan, elk seizoen heeft z’n charme en is geschikt voor een wandeling. Bij extreem slecht weer maken we een andere afspraak.

Kledingadvies
Kleed je naar de weersomstandigheden en doe lekker stevige schoenen aan. Een lange broek en lange mouwen zijn altijd het beste in de natuur. We bespreken waar de wandelingen in de natuur plaatsvinden. In de buurt van jouw huis, werk, school.

Teambuilding
Teambuilding in de natuur dmv een workshop van 3 uur ontwikkel ik op maat naar u wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. De kosten voor coaching zijn voor ondernemers als bedrijfskosten (volledig) aftrekbaar van de belasting.